Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lucka Vondráčková

13. 12. 2008

Lucka Vondráčková

Znáte opravdu fanoušky Lucie Vondráčkové?

 

V listopadu 2007 udělal časopis Filter zajímavou anketu, kde vyzval fanoušky Lucie Vondráčkové, aby dali o sobě vědět. Nevím nakolik byla tato anketa myšlena upřímně, ale z výsledku, který měl odhalit příčinu neustále stoupající popularity Lucie Vondráčkové jsme se toho moc nedozvěděli. Podělím se s vámi tedy o to, proč fandím Lucce Vondráčkové já.

1. Známé jméno

Lucie Vondráčková se bohužel narodila jako Lucie Vondráčková. Nemyslím si, že by se svým jménem měla problémy, ale problémy mají spíše ostatní. Kdyby se LV postavila na hlavu, udělala krok vpřed a nebo vzad, vždycky se najde někdo, kdo bude její počínání srovnávat se známým jménem a tetou.

2. Obdivuhodná pracovitost

Právě díky své obdivuhodné pracovitosti a neskonalému nasazení se Lucka už dávno nemusí zabývat svým jménem. Svým přístupem k práci a svými výsledky mu totiž už dala úplně jiný rozměr. Jistě mohla to mít v něčem zpočátku o něco lehčí, ale zároveň nesmírně těžké díky neustálému porovnávání.

3. Skromnost a pokora

Vždycky se musím pousmát kolik lidí se chce nějak prosadit a upozornit na sebe v médiích. Používají k tomu různé večírky, fotky z dovolených a mnohdy ještě dost jiných věcí. Jistě Lucka se v médiích objevuje často, ale vždycky hovoří o své práci.

Nikdy to není samoúčelné, ale vždy to souvisí s jejími projekty. Její soukromí je pro ni důležité, takže neobesílá média svými soukromými fotkami, ale vždy hovoří k věci a o práci.

4. Vzdělání a inteligence

Lucie Vondráčková je vzdělaná a inteligentní mladá žena. Kdyby na sebe chtěla upozorňovat jen svými tituly tak by její jméno vypadalo asi takto. PhDr.Mgr.Lucie Vondráčková. Vsadím se, že takto uvedené jméno se všemi tituly už nikdy nikde neuvidíte. Pokud se setká se svými fanoušky je z ní cítit skromnost. Nikomu nedává najevo nějakou nadřazenost apod.

5. Zájem o nové věci a lidi

Rovněž si myslím, že Lucku zajímají nové myšlenky, věci ( není myšleno materiálně) a lidé. Pochybuji, že patří k těm lidem, kteří neustále oprašují své ceny na poličce. A že jich není poslední dobou málo. Zpěvačka roku 2007 na Óčku, 3. místo ve Slavíku, 2. místo v anketě TýTý apod.

Tohle jsou tedy důvody proč fandím Lucci Vondráčkové nejen já, ale možná i dalších 2300 členů jejího fanklubu. Já sama sice členem nejsem, ale obdivuji tu upřímnost a nasazení, které fanoušci dávají do svého fanklubu a různých akcí.

Poslední akcí je speciální sraz fanoušků, který proběhne 23.8.2008 od 14. hod v klubu Abaton v Praze. Takže pokud jste také fanouškem nebo chcete poznat kdo Lucce Vondráčkové upřímně fandí, tak tady máte možnost.www.luckav.cz.

Blanka Fay|dnes 13:34|karma článku: 8,26|přečteno: 317 x

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pro lucii vondráčkovou

(ludmila krausova, 29. 6. 2010 18:52)

dobrý den paní lucie vondráčková,jsem vaše faninka. mohla byste mi napsat dopis?(postřelmov 78969 klubovní 531)¨nemohu se s vámi setkat pro tože bydlíte moc daleko. ze srdce přeje ludmilka krausova.A mohla byste mi napsat kde bydlíte?